Simulation World 2021

Simulare numerica

Ansys Simulation World 2020 a fost un real succes cu mai mult de 54000 de directori executivi, ingineri și utilizatori care au participat, fiind interesați de ultimele inovații și direcții în materie de simulare numerică. Urmând succesul evenimentului inaugural din 2020, Ansys Simulation World 2021 este gândit să inspire și să informeze directori, ingineri, personal R&D și profesioniști despre puterea în continuă creștere a simulării numerice.

numbers simulation world 2020

Evenimentul Ansys Simulation World de anul acesta va fi și mai dinamic, mai interactiv și va cuprinde subiecte de interes pentru toți pasionați de simularea numerică. Evenimentul de anul acesta va cuprinde topicuri precum transformarea digitală, autonomia, 5G și electrificarea.

Ansys Simulation World 2021 se poziționează la intersecția dintre soluții inovatoare de fizică, operații critice de execuție și tehnologii revoluționare. Participanții vin din domenii precum analiza cu element finit, dinamica fluidelor, electronică, semiconductori, embedded software, optimizare design pentru a afla răspunsuri concrete la probleme ce în trecut reprezentau doar mari semne de întrebare. Secțiunile dedicate celor cu funcții de conducere (Executive and Leadership Tracks) vor prezenta și explora puterea simulării numerice pentru a accelera inovarea și productivitatea.  

Highlights:

  • Informații de la experții din industrie despre subiecte aflate în lumina reflectoarelor în prezent cum ar fi 5G, vehicule autonome, electrificare, transformări digitale, digital twin și multe altele.
  • Angajați-vă într-o experiență completă și interactivă ce va include prezentările unor speakeri inspiraționali din domenii cheie, de la Manageri ce au produs schimbări masive în domeniile lor de activitate, dar și sesiuni moderate de experți Ansys, toate accesibile gratuit.
  • Explorați sesiuni interactive și discuții de grup spontane și angajați-vă în numeroase oportunități pentru a discuta cu profeșioniști cu interese comune cu ale domneavoastră.
  • Profitați de accesul gratuit la Centrul Simulation World Solutions pentru a avea o imagine de ansamblu asupra simulării numerice de la partenerii tehnici ai evenimentului.
  • Înregistrarea pentru Simulation World 2021 este acum deschisă, rezervați-vă chiar acum un loc accesând link-ul de mai jos! 

 Înregistraţi-vă acum gratuit!

 

 

How to Troubleshoot, Qualify and Quantify Noise, Vibrations and Sound Quality in the Rail Industry31 Martie 2021

Ora: 11:00 (Romania) This webinar is for acoustics and vibration teams working in railway industries, for part suppliers and OEMs. Based on test measurements and CAE simulations, this webinar will demonstrate how Ansys tools are used to troubleshoot, qualify... ...

Detalii
Ansys 2021 R1: Ansys Mechanical Update16 Martie 2021

Ora: 11:30 (Romania) Ansys 2021 R1 delivers cutting-edge improvements to Ansys Mechanical, including a wide range of new technologies and capabilities to equip engineers with easier workflows, speed development, enhance efficiency and increase reliability. Advancements in meshing, solvers and... ...

Detalii

Contactaţi-ne

tensor Tel/Fax: 021 444 23 78
Mobil: 0744 310 929
office[at]tensor.ro

© Copyright 2017 Tensor SRL. Toate drepturile rezervate. Design și programare Vectorpixel

RO EN