ANSYS ANSYS Platform

tensor

HPC – High Performance Computing – Calcul paralel pentru Simularea Numerică

ANSYS HPC măreşte capacitatea de rezolvare a problemelor de simulare numerică, ceea ce conduce la creșterea numărului de variante de design analizate într-un timp dat, diminuează efortul necesar obţinerii unui design optimizat, cu mai puţine prototipuri şi, respectiv, un produs lansat mai curând pe piaţă.

ANSYS HPC poate folosi diverse configuraţii de sisteme de calcul, de la un singur laptop, la staţii de lucru puternice, până la clustere de computere şi centre de date.

ANSYS a încheiat acorduri de colaborare cu parteneri precum Intel sau Nvidia pentru a asigura performanţa şi scalabilitatea produselor sale software.

Ansys DesignXplorer – optimizare parametrică în Simularea Numerică

ANSYS DesignXplorer este instrumentul principal de optimizare parametrică în portofoliul ANSYS. Permite explorarea şi înţelegerea în amănunt a spațiului de proiectare, astfel ca inginerii să obţină soluţia optimă în cât mai puţine iteraţii.

Algoritmii pentru analiza senzitivităţii parametrilor, de optimizare pe baza unei funcţii-obiectiv şi chiar pentru analize de tip Six-Sigma, fac din DesignXplorer un instrument ce poate fi utilizat în diverse moduri pentru optimizarea designului.

În esență, DX este gândit să permită inginerilor şi companiilor să obţină designul optim al produsului rapid şi facil.

Contactaţi-ne

tensor Tel/Fax: 021 444 23 78
Mobil: 0744 310 929
office[at]tensor.ro

© Copyright 2017 Tensor SRL. Toate drepturile rezervate. Design și programare Vectorpixel

RO EN