ANSYS ANSYS Structural Mechanics

ANSYS Mechanical este unealtă consacrată pentru modelarea şi analiza cu element finit a efectelor structurale şi a celor termice. Utilizatorul poate aborda orice de la probleme lineare statice până la simulări nestaţionare ale materialelor hiperelastice. Aceasta este cea mai performantă unealtă pentru modelarea implicită a structurilor.

ANSYS Mechanical are o interfaţă facilă de tip arbore ce poate fi folosită eficient atât de către inginerii proiectanți, cât și de specialiştii în analiză structurală.

ANSYS Mechanical are de asemenea conexiuni bidirecţionale cu soluţiile din domeniile Electric, Curgerea Fluidelor sau Analiza Sistemelor.

Software analiza cu element finit este o metoda de analiza computerizata care evidentiaza modul în care un produs fabricat va reactiona in lumea fizica. Software analiza cu element finit examineaza comportarea produsului în contact cu forte, caldura, vibratii, curgere de fluid si alte conditii fizice. Software analiza cu element finit analizeaza probabilitatea ca produsul sa se rupa, sa se uzeze sau modul in care acesta se va comporta in conditii reale. Pentru a obtine rezulatele dorite, obiectul este modelat, supus la efort si analizat in diferite conditii similare cu cele reale.

Metoda software analiza cu element finit este o metoda numerica pentru rezolvarea problemelor de inginerie si fizica matematica.

Mechanical include o gamă completă de capabilități de contact care vă permit să țineți cont de interacțiunile mai multor părți. Poate simula totul, de la un contact legat care tratează îmbinările dintre piese ca și cum ar fi lipite sau sudate împreună, până la interfețe de contact care permit părților să se deplaseze și împreună cu sau fără efecte de frecare. A putea simula corect contactul înseamnă că puteți simula schimbarea căilor de încărcare atunci când piesele se deformează și prezice cu încredere cum se vor comporta ansamblurile în lumea reală.

ANSYS

Accelerate Productivity and Innovation with Ansys Mechanical26 Noiembrie 2020

Ora: 16:00 (Romania) As the competitive marketplace evolves in a disruptive global environment, your design, development, and analysis challenges need to adapt as well. Here at Ansys we don’t stop driving our development teams to push the envelope on... ...

Detalii
Accelerate Productivity and Innovation with ANSYS Fluent23 Noiembrie 2020

Ora: 16:00 (Romania) As the competitive marketplace evolves in a disruptive global environment, your design, development, and analysis challenges need to adapt as well. Here at Ansys we don’t stop driving our development teams to push the envelope on... ...

Detalii

© Copyright 2017 Tensor SRL. Toate drepturile rezervate. Design și programare Vectorpixel

RO EN