Conferință toamnă 2019

Conferinta la Sinaia 14-15 Noiembrie 2019: "Innovation and Efficiency using Numerical Simulation"

Hotel International Sinaia, Room Belvedere.

După succesul conferinței dedicată electronicii de la Timișoara, datorat sprijinului tuturor partenerilor noștri, vă propunem participarea la cea dedicată utilizatorilor de unelte de simulare din domeniile FEA și CFD.
Pentru a stabili locația acestei conferințe v-am solicitat să ne spuneți - printr-un sondaj - unde ați dori să o organizăm. Le mulțumim celor peste 50 de respondenți și vă comunicăm că - pentru o diferență de un vot - ați ales tot Sinaia ca loc de desfășurare.
Tradițional la Hotel Internațional, în 14 și 15 noiembrie vă așteptăm cu drag și vă pregătim un program cu prezentări și activități interesante, cu timp suficient pentru Q&A şi discuţii pe teme de interes pentru Dvs.
Revenim cu agenda odată ce partenerii noștri ne comunică titlurile lucrărilor pe care le vor susține. Noi vă vom prezenta ultimele evoluții în suita de programe ANSYS Mechanical, ANSYS CFD şi Discovery, precum şi informații noi despre ANSYS Additive Manufacturing, ANSYS Motion și produsele oferite de GRANTA.

Înregistraţi-vă acum!

Descărcare agendă (în pregătire)

 

 

ANSYS DISCOVERY: proiectare generativă și optimizare topologică17 Octombrie 2019

Ingineria astăzi folosesște proiectarea generativă și optimizarea topologică extensiv pentru a crea produse noi, îmsă termenii pot fi neclari. La ANSYS le considerăm unul și același lucru. ANSYS Discovery combină cele două concepte și înlătură "chingile" procesului tradițional de... ...

Detalii
Cum se pot estima cedările datorate solicitărilor termice ale produselor eletronice16 Octombrie 2019

Ciclurile de creștere și scădere a temperaturii sunt una din cele mai importante cauze ce pot influența fiabilitatea componentelor electronice. Acest fapt se datorează coefincienților de dilatare termică diferiți ale materialelor ce formează ansamblul componentelor electronice. Coeficienții de dilatare diferiți... ...

Detalii

© Copyright 2017 Tensor SRL. Toate drepturile rezervate. Design și programare Vectorpixel

RO EN