Conferință toamnă 2019

Conferinta la Sinaia 14-15 Noiembrie 2019: "Innovation and Efficiency using Numerical Simulation"

Hotel International Sinaia, Room Belvedere.

După succesul conferinței dedicată electronicii de la Timișoara, datorat sprijinului tuturor partenerilor noștri, vă propunem participarea la cea dedicată utilizatorilor de unelte de simulare din domeniile FEA și CFD.
Pentru a stabili locația acestei conferințe v-am solicitat să ne spuneți - printr-un sondaj - unde ați dori să o organizăm. Le mulțumim celor peste 50 de respondenți și vă comunicăm că - pentru o diferență de un vot - ați ales tot Sinaia ca loc de desfășurare.
Tradițional la Hotel Internațional, în 14 și 15 noiembrie vă așteptăm cu drag și vă pregătim un program cu prezentări și activități interesante, cu timp suficient pentru Q&A şi discuţii pe teme de interes pentru Dvs.
Revenim cu agenda odată ce partenerii noștri ne comunică titlurile lucrărilor pe care le vor susține. Noi vă vom prezenta ultimele evoluții în suita de programe ANSYS Mechanical, ANSYS CFD şi Discovery, precum şi informații noi despre ANSYS Additive Manufacturing, ANSYS Motion și produsele oferite de GRANTA.

Înregistraţi-vă acum!

Descărcare agendă (în pregătire)

 

 

Reduced Order Models pentru popularizarea utilizării simulării și a digital twins21 August 2019

Modelele de ordin redus (Reduced order models (ROMs)) cresc viteza procesului și simplifică simularea. Un ROM este o vrsiune simplificată a unui model computational fidel, ce păstrează comportamentul esențial și efectele dominante reducând timpul obținerii și spațiul necesar stocării rezultatelor.... ...

Detalii
Adaptarea neliniară în ANSYS Mechanical22 August 2019

Modele numerice ale proceselor de fabriacație a pieselor metalice precum și etanșările din elastomeri sunt extrem de neliniare, cu contacte ce evoluează, încărcări mari și modificări geometrice severe. Discretizare tipică de tip Lagrange este susceptibilă să conducă la erori datorită... ...

Detalii

© Copyright 2017 Tensor SRL. Toate drepturile rezervate. Design și programare Vectorpixel

RO EN