Conferință Tensor

Inovație și Eficiență prin Simulare Numerică în Electronică


27 martie 2019 Timișoara, hotel Timișoara sala ROMA 1

Ca urmare a sugestiilor primite de la participanții la conferințele noastre anterioare, pentru 2019 am decis să alocăm o zi întreagă portofoliului ANSYS dedicat domeniului electromagnetic. În plus, deoarece solicitările au fost deasemenea numeroase, vom include și timp dedicat prezentării mai în amănunt al modului de utilizare al unor soluții din acest portofoliu.

Ca participanți veți avea acces la informațiile despre ultima versiune - 2019 R1 - ale programelor Maxwell, SIwave, HFSS, Icepak, precum și workshop-uri dedicate utilizării. Cum sunt folosite aceste unelte de către clienți din România va fi o parte importantă, pentru a înțelege că tehnologia promovată și oferită de TENSOR este în uz industrial. Vor putea fi clarificate toate aspectele de interes referitoare la Ansys, datorită prezenței specialiștilor ANSYS și TENSOR.

Mai jos în această pagină este textul oficial al invitației și formularul ce trebuie completat pentu confirmarea participării!
Vă așteptăm să ne fiți oaspecți la Inovație și Eficiență prin Simulare Numerică în Electronică în 27 Martie 2019 la Timișoara - Hotel Timișoara!

Agenda UGM Timisoara 2019

Formular UGM Timisoara 2019

ANSYS 2019 R1 update suita structurală26 Martie 2019

Urmariți acest webinare pentru a afla îmbunătățiri ale pachetului structural, rulare în cloud sau ANSYS Motion. 26 martie 20019 ora 18.30 ora României! https://www.ansys.com/about-ansys/events/in-19-03-26-r1mechanical ...

Detalii
Conferința TENSOR dedicată electronicii!27 Martie 2019

Anul acesta dedicăm o zi întreagă suite de produse ANSYS destinate electronicii și electrotehnicii! Fii alături de noi și de partenerii noștri pe 27 martie la Timișoara! Mai multe pe pagina dedicată evenimentului! http://tensor.ro/conferinta-tensor-inovatie-si-eficienta-prin-simulare-numerica ...

Detalii

© Copyright 2017 Tensor SRL. Toate drepturile rezervate. Design și programare Vectorpixel

RO EN